Aanbieding

Last minute aanbieding

Op dit moment zijn er geen last minute aanbiedingen.

 

Winterarrangement voor januari, februari en maart 2018

Gedurende uw verblijf heeft u de keuze uit:

25% korting op een rondleiding bij Hertog Jan Brouwerij t.w.v. € 3,25 per persoon.

25% korting op een 2,5 uur durend verblijf bij Thermaalbad Arcen t.w.v. € 3,20 per persoon.

Om ervoor te zorgen dat u alle calorieën ook weer kunt verbranden, kunt u gratis gebruik maken van de spelen Klootschieten, Fotospeurtocht en Kubb. Mocht er sneeuw liggen dan kunt u ook gebruik maken van onze sleeën.

Voorwaarden:

Het arrangement geldt voor nieuwe reserveringen, rechtstreeks bij "In de Vlinderkes" geboekt met een verblijf in januari, februari of maart 2018.

Minimale huurperiode is een kort weekend (vrijdagmiddag t/m de hele zondag) of een midweek.

Bij boeking dient aangegeven te worden dat u gebruik wenst te maken van dit arrangement. Vervolgens zal in onderling overleg gekozen worden waar u gebruik van wenst te maken, wanneer en met hoeveel personen.

Het reserveren van de rondleiding bij de Hertog Jan Brouwerij is noodzakelijk en zal door In de Vlinderkes voor u gedaan worden.

Voor het Thermaalbad is reservering niet noodzakelijk, geef het tijdig door en de toegangskaartjes zijn bij In de Vlinderkes aanwezig.

Het door u nog te betalen bedrag (75% van de reguliere prijs) dient u kontant bij In de Vlinderkes bij aankomst te voldoen (pinnen helaas niet mogelijk). Vervolgens krijgt u de toegangskaartjes voor het thermaalbad, c.q. een voucher voor de Hertog Jan Brouwerij.

Een combinatie van aanbiedingen is mogelijk. Stel u komt met 16 personen waarvan 10 dames en 6 heren, dan kunt u ervoor kiezen om met de 10 dames naar het Thermaalbad te gaan. De heren kunnen dan naar de Hertog Jan Brouwerij. Uiteraard is andersom ook mogelijk ;o)

Het aantal personen van uw groep welke gebruik kan maken van de aanbiedingen is gelijk aan het aantal personen welke in de accommodatie verblijven en nooit meer dan het maximale aantal personen waarvoor de accommodaties geschikt zijn. Dus tot 16 personen voor accommodatie Atalanta, en 18 personen voor accommodatie Koninginnepage.

Alle kortingen zijn eenmalig, niet overdraagbaar op andere personen, en alleen te gebruiken tijdens uw verblijf bij In de Vlinderkes. De kortingen zijn niet inwisselbaar en niet te combineren met eventuele andere acties en/of kortingen.


 

Onze accommodaties

Atalantavanuittuinmettekst

Koninginnepagemettekst

Vliervlindermettekst